Followers

Wednesday, June 8, 2011

ATTENTION!!!!!

First of all, MH nak cakap sorry kepada peminat-peminat CVD iaitu cerita Ceo Vs Doktor. MH nak stop CVD sebab cerita CVD ni dalam penilaian untuk diterbitkan. Doakan untuk MH, kay? Doakan agar penerbit suka dengan cerita MH... jadi, CVD boleh diterbitkan dalam novel...Thanks 4 all you support! Luv u guys!:)

Kalau CVD tak der, takpe2.. jgn risau! Love? Impossbile!!! kan ada? MH akan still update blog ni! Atau korang nak MH buat cerita bru? Cerita yg menggantikan CVD? Beritahu lah MH pendapat awak2 smua! Comment tau! Klu tak comment, cmne MH nak thu? Ya kan? Klu awak2 smua nak MH buat cerita bru, MH akn buat! Sbb MH ada idea bru tpi tak thu okay ke x.. nanti MH update synopsis dia, kay? Itupun klu awak2 smua nak laa MH buat cerita bru... Klu awak2 smua rasa tak perlu, MH akn update Love? Impossible je! Cmne okay x? Apa2 pun, tell me your pendapat kay?





xoxo,
your one and only,
MISS HALLOWEEN

17 comments:

ceritera hidupku said...

MH,ape kata kalu u update love? impossible je..lg pun cerita tu dah lama tergntung kan?

Noor Affiqah said...

smbng love?impossible + cter bru....hehehehehehe
update cpt2 ea...dh lme tggu next n3 utk love?impossible nie....

miss_zacky said...

smbung jer cte love?impossible..plus, wat la cte bru...pape pon sy support HM dri blkg..hu3 rindu ayish ngn isha..

nerdyme... ily:) said...

Since rmai yg nk MH update utk Love? Impossible!!! plus cite bru, MH akn update kedua-duanya skali. Hehe. TQ 4 ur comment!
cerita hidupku: ok. right on it!
Noor Affiqah: bley jgak klu cm2.. hehehe.
miss zack: relax... nanti maybe bley jmpe ayish ngan isya dlm novel plak.. klu pihak penerbit suka laa *.* hehehe. klu x, MH akan smbung blik dlm blog smpi hbis, cmne?

Nik Fateha Ainaa said...

OMG!!!CVD nak d'terbtkan??YES!!!!!!!!!!confirm sy beli...terskan updt love?impossible plus cite baru pon xpe...nak jugak ad cite baru..hehe

japilla said...

oh sedih sedih sebab CVD dihentikan! tak sabar nak beli novel tu kalo diterbitkan nanti :D insyaallah :)

aya said...

congrates!!!pape infom kitorang yea!!! like CVD very much!!

Anonymous said...

sambung love?impossible....
dh lme rindu nk bce smbgn dy....
plus klau wat cter bru pon ok gak...
tp L?I smbg....
slamat berkrya....

Shamien said...

haha...congrats babe, u started after me, u dah publish. gud luck n all d best! chayo2..nak publish gak la camneh!!kikiki

nerdyme... ily:) said...

Nik: thanks! ok.
japila:jgn sedih.. nanti mybe kluar laa CVD 2.. haha.
anoy:tq.. ok.. smbung LI..
shamien: tq darl.. haha! gud luck 2 u 2! all the best!

teddy bear said...

pendapat saya update sinopsis cerita baru dan love?imposibble 2 wt jgk ye.. dan jangan lupa umumkan ye MH sapa penerbit utk CVD tau.. nk beli n wt koleksi..

sya isya said...

terbitkanlah novel doktor vs ceo nie.. tak sabar nak tau penghujungnya.. saya nk ianya diterbitkan jugak.. cz boleh buat koleksi novel kegemaran saya.. hehehe.. chaiyok!!!!

roshayatie said...

tahniah...
kalo dh diterbitkn nnt, jgn lupa inform yea huhuhu...nk g serbu kedai buku ;)
jgn lupa update cite love? impossible yea...update ari2 pun xpe hehehe...

ezz ~.~ said...

hrp cvd dpt d'terbit...cpt2 la publish x sabaq nk bc...arghhh,,,sweet la cite ne...^_^

pUrpLE gURL said...

MH beli nak terbitkan CVD..... atas terbitan apa

Louffy Ila Islamy ^^ Triplets Dream said...

Alaa.. CVD dah takda lagi ker? :( Gonna miss Ayish and Isya :( Btw, entri yang paling last tu, dahla cun2 waktu yang mendebarkan! :(( Waktu Ayish jelly tuh. Dah diterbitkan ker CVD tuh? Kalau dah, please inform me kay? Btw, thanks a lot,MH!! Memang awesome giler ah CVD!! :* NANG ANTAPP!!

Anonymous said...

MH. knpe saye x boley buke bab 27? I really wanted to read it. Please make it for me.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Like!!!